Onze aanpak

Ben je op zoek naar een geschikte partner om het buitenschrijnwerk van je nieuwbouw of verbouwing uit te voeren? Kom dan langs bij Declerck Schrijnwerk! Bezoek de toonzaal en breng meteen je plannen mee. Tijdens een eerste verkennend gesprek luistert Wesley naar je ideeën en geeft hij graag professioneel advies op maat dat bovendien past bij je budget. Na goedkeuring van de offerte meet hij alles nauwkeurig op ter plaatse, maakt hij de dorpelplannen op en -indien van toepassing –pleegt hij overleg met de aannemer, architect of bouwheer. Ook na het plaatsen blijven Wesley en zijn team ter beschikking en geven ze je graag nog wat tips mee voor een optimale verzorging en onderhoud van je schrijnwerk. 

Moet er nog iets extra’s afgewerkt worden of wens je een deel van je bouwproject samen te laten uitvoeren met je buitenschrijnwerk? Vraag het gerust! 

Waarom u kiest voor Declerck Schrijnwerk

Eén aanspreekpunt

Declerck Schrijnwerk is een klein team onder leiding van Wesley Declerck waardoor je steeds kunt rekenen op een persoonlijke service. Een transparante aanpak en een direct en frequent contact met de klant is dan ook een absolute must. “We streven er steeds naar om onze klanten zo snel mogelijk te helpen”, klinkt het. 

Technische know how

Bij Declerck Schrijnwerk wordt een raam niet zomaar op de dorpel geplaatst. De jarenlange ervaring van Wesley zorgt dat je kan vertrouwen op een perfecte uitvoering en plaatsing van het schrijnwerk. Ook zijn team bestaat uit ervaren vakmensen. 

Kwalitatieve afwerking

Declerck Schrijnwerk kiest voor kwalitatieve materialen en stelt dezelfde eisen aan de uitvoering van het buitenschrijnwerk. Wesley is bij alle projecten aanwezig en kijkt er nauwlettend op toe dat alle werken zorgvuldig uitgevoerd worden. Alle projecten worden ook meteen volledig afgerond zodat er geen onnodige achterafjes opduiken. 

Certified Installer Reynaers aluminium 

Als erkend Reynaers Installer kan Declerck Schrijnwerk jou uitgebreid adviseren over het productengamma van Reynaers Aluminium en je begeleiden doorheen het ganse bouwproject. Hiervoor genieten ze de nodige kennis, ervaring en opleiding om kwaliteitsvol werk af te leveren. 

Voor particulieren en architecten, aannemers of bouwheren

Declerck Schrijnwerk staat niet alleen klaar voor particulieren, maar even graag maakt hij deel uit van het bouwteam van architecten, aannemers of bouwheren. Een nauwe samenwerking,  een vlotte communicatie en een duidelijke planning van de werken zijn hierbij een evidentie. 

dc
Wens je wat meer advies rond rolluiken of screens?